Σόλσκιερ: «Θα επιστρέψει πιο δυνατός ο Ράσφορντ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, στηρίζει τον Μάρκους Ράσφορντ για το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Euro 2020

Σόλσκιερ: «Θα επιστρέψει πιο δυνατός ο Ράσφορντ»

Πολλή κουβέντα γίνεται στην Αγγλία και όχι μόνο αναφορικά με την επιλογή των παικτών από τον κόουτς Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την εκτέλεση των πέναλτι στον τελικό του Euro 2020 κόντρα στην Ιταλία.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τόνισε την Τρίτη (13/07) πως ο Μάρκους Ράσφορντ θα «επιστρέψει» και θα μπορέσει να ξεπεράσει πολύ γρήγορα το ψυχολογικό «βάρος» μετά την απώλεια του πέναλτι.

«Όλοι ξέρουμε πως είναι η κατάσταση όταν βγαίνεις μπροστά για να αναλάβεις την ευθύνη εκτέλεσης ενός πέναλτι. Νιώθεις σαν να έχεις ήδη... κερδίσει» τόνισε αρχικά ο Σόλσκιερ και πρόσθεσε: «Παίρνεις την ευθύνη την ώρα που είμαι σίγουρος πως πολλοί άλλοι παρακαλάνε να μην εκτελέσουν πέναλτι. Χρειάζεται λοιπόν μεγάλο χαρακτήρα και προσωπικότητα για πάρεις μία τέτοια ευθύνη.

Και να είσαι έτοιμος να αντέξεις τις συνέπειες αν δεν τα καταφέρεις. Μαθαίνεις απ’ αυτό και σίγουρα επιστρέφεις πολύ πιο δυνατός» τόνισε ο Νορβηγός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», συμπληρώνοντας πως στηρίζει απόλυτα τον νεαρό διεθνή επιθετικό.