L' Equipe: Στην κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2020 ο Βάτσλικ (pic)

Η γαλλική εφημερίδα L' Equipe συμπεριέλαβε τον Τόμας Βάτσλικ στην κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2020.

L' Equipe: Στην κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2020 ο Βάτσλικ (pic)

Από το μεσημέρι της Κυριακής ο Τόμας Βάτσλικ βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες, ενώ περνάει από εξονυχιστικές εξετάσεις.

Η «περίεργη» ενέργεια συνεργάτη του Ισά για τα ιατρικά του Βάτσλικ

Στο Euro 2020 ο Τόμας Βάτσλικ ήταν ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής ομάδας της Τσεχίας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι ενδεικτικό ότι η γαλλική εφημερίδα L' Equipe συμπεριέλαβε τον Βάτσλικ στην κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2020.

Η εθνική ομάδα της Τσεχίας έφτασε έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης με τον Τόμας Βάτσλικ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πορείας της. Ο Τσέχος γκολκίπερ που έχει μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη ξεπέρασε μέχρι και πορτιέρε που κατάφεραν να φτάσουν έως το φινάλε του Euro.

Η ενδεκάδα που έφτιαξε η L' Equipe είχε σχηματισμό 4-3-3 με τον Βάτσλικ στην εστία και τους Νάμφρις, Μάγκουαϊρ, Κιελίνι, Σπινατσόλα στην άμυνα. Μπουσκέτς, Χόλμπεργκ, Ντε Μπρόινε τους τοποθέτησε στη μεσαία γραμμή, ενώ την επίθεση είχε τους Σαράμπι, Λουκάκου και Στέρλινγκ.