Μπουφόν: «Ήρθα με μεγάλη όρεξη στην Παρί»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερνμαίν έκανε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 9/7 από το γαλλικό σύλλογο.

Μπουφόν: «Ήρθα με μεγάλη όρεξη στην Παρί»

Ο ιταλός γκολκίπερ τόνισε ότι είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και αναφερόμενος στο τρόπαιο του Champions League είπε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος:

«Ήρθα στο Παρίσι με περίσσιο ενθουσιασμό γι' αυτή τη νέα εμπειρία. Έχω ακόμα πολλή ενέργεια. Πάντα είχα αυτή τη φιλοδοξία, αισθάνομαι ότι έχω πράγματα να δώσω. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Ξεκίνησα να προσπαθώ να κατακτήσω το Champions League πριν την Παρί Σεν-Ζερμέν. Δεν είναι εμμονή, είναι ένα ενδιαφέρον τρόπαιο.

Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο τη Ligue 1, θα ήταν ψέμα. Είχα πάντα τον αριθμό 1 στην Πάρμα, τη Γιουβέντους και την εθνική Ιταλίας. Αλλά, εδώ κανείς δεν μου υποσχέθηκε τη φανέλα με το "1". Πάντα κέρδιζα αυτή τη θέση. Είμαι 40 ετών, αλλά είμαι υγιής. Δεν θέλω να μου ξανακάνετε ερώτηση για την ηλικία μου, μου δημιουργεί αρνητική διάθεση. Έφθασα στο Παρίσι με τον ενθουσιασμό ενός παιδιού».

Ο Μπουφόν νωρίτερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ στη συνέχεια οι οπαδοί της Παρί τον συνόδευσαν με μηχανοκίνητη παρέα στην αίθουσα που έγινε η παρουσίασή του!