Copa America: Υποδοχή ηρωών, στο Μπουένος Άιρες, στην τροπαιούχο Εθνική Αργεντινής του Μέσι!

Μια... λαοθάλασσα υποδέχθηκε την αποστολή της Εθνικής Αργεντινής που κατέκτησε το Copa America, στο Μαρακανά, κόντρα στην Βραζιλία, κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες!

Copa America: Υποδοχή ηρωών, στο Μπουένος Άιρες, στην τροπαιούχο Εθνική Αργεντινής του Μέσι!

Ούτε, κορονοϊός, ούτε πανδημία, ούτε περιοριστικά μέτρα στάθηκαν ικανά να μετριάσουν τον αριθμό των συγκεντρωθέντων και τις πανηγυρικές εκδηλώσεις των Αργεντινών κατά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής τους ομάδας στο Μπουένος Άιρες, η οποία στις αποσκευές της μετέφερε το τρόπαιο του Copa America!

Η πρώτη επιτυχία της «αλμπισελέστε» στο θεσμό από το 1993 γιορτάστηκε δεόντως με τους κατοίκους της πρωτεύουσας της Νοτιαμερικάνικης χώρας να συγκεντρώνονται, κατά χιλιάδες, στο διεθνή αερολιμένα (Eσέισα) και να συνοδεύουν, παραληρούντες (δημιουργώντας αυτοκινητοπομπή, αλλά κι εκατέρωθεν του δρόμου περικυκλώνοντας το...) το πούλμαν που μετέφερε τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της διαδρομής του, ως το προπονητικό κέντρο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ωστόσο, πριν από το πάρτι των οπαδών και οι ίδιοι οι παίκτες είχαν στήσει τη δική τους άτυπη φιέστα για να γιορτάσουν το τρόπαιο, με τους παίκτες του Σκαλόνι να γιορτάζουν με συνθήματα και τραγούδια όχι μόνο στα αποδυτήρια του Μαρακανά αλλά και στην πτήση της επιστροφής στην πατρίδα τους, ανεβάζοντας και σχετικά videos.