Νέα δημοσιεύματα για Μαρσέιγ και Κριστιάν Παβόν

Την Κυριακή (11/7) προέκυψαν νέα ρεπορτάζ που θέλουν την Μαρσέιγ να κινείται για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν από την Μπόκα Τζούνιορς, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός. Προ ημερών είχαν απαντήσει αρνητικά οι Αργεντίνοι

Νέα δημοσιεύματα για Μαρσέιγ και Κριστιάν Παβόν

Ο Ολυμπιακός έχει πατήσει... γκάζι για τον Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης για την ενίσχυση των εξτρέμ. Κατά συνέπεια οι άλλες περιπτώσεις έχουν πάει πίσω, με αυτή του Κριστιάν Παβόν να έχει «παγώσει» για τα καλά λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Μπόκα Τζούνιορς που αξίωνε 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όταν είχε αποφασίσει ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην απόκτησή του, η Μπόκα είχε πει ήδη «όχι» σε προσφορά της Μαρσέιγ.

Την Κυριακή (11/7) δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο ανέφεραν ότι ο Αργεντινός εξτρέμ δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί την ομάδα της Μασσαλίας εξαιτίας και της παρουσίας του συμπατριώτη του στον πάγκο, Χόρχε Σαμπάολι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ, η Μαρσέιγ κατέθεσε πρόταση γα δανεισμό του παίκτη και η Μπόκα απάντησε αρνητικά. Δεν επιβεβαιώνεται από την Αργεντινή πάντως αν πρόκειται για αντιπρόταση από πλευράς Γάλλων ή τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχουν πληροφορηθεί κάποια πράγματα με μερικές μέρες καθυστέρηση.

Όπως και να ‘χει, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο Παβόν για τον Ολυμπιακό, ενώ η Μπόκα τον υπολογίζει κανονικά γ ια το ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Ατλέτικο Μινέιρο που θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/7).