Μόντρεαλ Ίμπακτ: Παραχώρησε τον Ουρτάδο επειδή αρνήθηκε να εμβολιαστεί

Ο τεχνικός διευθυντής της Μόντρεαλ Ίμπακτ, Ολιβιέ Ρενάρ, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του παραχώρησε τον Έρικ Ουρτάδο, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Μόντρεαλ Ίμπακτ: Παραχώρησε τον Ουρτάδο επειδή αρνήθηκε να εμβολιαστεί

Παρελθόν από τις τάξεις της Μόντρεαλ Ίμπακτ αποτελεί ο Έρικ Ουρτάδο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κολόμπους Κρου.

Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου του MLS, Ολιβιέ Ρενάρ, αιτία για την απόφαση της πώλησης του ποδοσφαιριστή αποτέλεσε το γεγονός ότι ο 30χρονος επιθετικός αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο για την πανδημία του κορονοϊού.

«Υπήρχε ενδιαφέρον για τον Έρικ τις τελευταίες εβδομάδες και παρά το γεγονός ότι υπήρχε ικανοποίηση για την απόδοσή του, αποφασίσουμε ν’ ακούσουμε τις προτάσεις. Επειδή δεν εμβολιάστηκε για τον Covid-19, η κατάστασή του έγινε προβληματική και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην πώλησή του. Ο Έρικ μας επανέλαβε ότι δεν ήθελε να προχωρήσει στον εμβολιασμό και εμείς από την πλευρά μας αποφασίσαμε ότι η πώλησή του ήταν συμφέρον για όλες τις πλευρές», είπε σχετικά.

Το κόστος της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή έφτασε τις 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ σημειώνεται επίσης πως ο Ουρτάδο είχε μετακινηθεί στην Μόντρεαλ Ίμπακτ μόλις τον περασμένο Φλεβάρη και πρόλαβε να αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια της ομάδας.