Ριμπερί: «Η Φιορεντίνα δεν με σεβάστηκε»

Απογοητευμένος από τη στάση της Φιορεντίνα προς το πρόσωπό του παρουσιάστηκε ο Φρανκ Ριμπερί, μετά την λύση της συνεργασίας του με τους «βιόλα».

Ριμπερί: «Η Φιορεντίνα δεν με σεβάστηκε»

Κάθε άλλο παρά… φιλικό ήταν τελικά το «διαζύγιο» ανάμεσα στην Φιορεντίνα και τον Φρανκ Ριμπερί.

Πρόσφατα οι «βιόλα» γνωστοποίησαν την λύση της συνεργασίας τους με τον Γάλλο επιθετικό, καθώς επέλεξαν να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο που ολοκληρωνόταν αυτό το καλοκαίρι.

Η πρόσληψη του Βιτσέντζο Ιταλιάνο στον πάγκο της ιταλικής ομάδας άλλαξε τα δεδομένα για το μέλλον του 38χρονου άσου, ο οποίος σε δηλώσεις του παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη στάση της διοίκησης προς το πρόσωπό του.

«Στο τέλος η διοίκηση δεν με σεβάστηκε. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να μου πουν πως δεν είμαι στα πλάνα τους και το έμαθα από τις εφημερίδες. Έκανα τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και δεν μού άξιζε τέτοια συμπεριφορά στο τέλος», είπε σε τηλεοπτικό σταθμό της Φλωρεντίας.

Ο Ριμπερί μετακόμισε στην Φιορεντίνα το 2019 έπειτα από 12 χρόνια καριέρας στην Μπάγερν Μονάχου και στο διάστημα της καριέρας του στους «βιόλα» μέτρησε συνολικά 51 συμμετοχές, 5 γκολ και 10 ασίστ.