Και επίσημα στη Σπόρτινγκ ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Βινάγκρε

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε με τη μορφή του δανεισμού από τη Γουλβς.

Και επίσημα στη Σπόρτινγκ ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Βινάγκρε

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός πήρε από τη Γουλβς τον Ρούμπεν Βινάγκρε και μάλιστα η οψιόν αγοράς ήταν απαγορευτική. Οι "λύκοι" είχαν βάλει μία οψιόν ύψους 20 εκατ. ευρώ που ακόμη κι αν ο παίκτης έκανε τρομερή σεζόν δεν επέτρεπε στους πρωταθλητές Ελλάδας να τον κρατήσουν.

Ο Βινάγκρε στον Ολυμπιακό έκανε μόλις τέσσερις συμμετοχές και αγωνίστηκε 155 λεπτά. Ποτέ δεν προσαρμόστηκε στα ελληνικά δεδομένα ο ποδοσφαιριστής και από ένα σημείο και μετά έκανε τα πάντα για να φύγει από την ομάδα του Πειραιά. Ο Βινάγκρε τον Ιανουάριο αποχώρησε από τους πρωταθλητές Ελλάδας για τη Φαμαλικάο με τη φανέλα της οποίας τα πήγε πολύ καλά.

Ένα χρόνο μετά ο Ρούμπεν Βινάγκρε από εκεί που στον Ολυμπιακό προκαλούσε εκνευρισμό με την παρουσία του τελικά έκανε ακόμα μία καλή μεταγραφή. Εδώ και καιρό συζητιόταν ότι η Σπόρτινγκ τον έχει στη λίστα της, αλλά είναι μερικά πράγματα που αν δεν τα δεις δεν τα πιστεύεις.

Έτσι και με τον Βινάγκρε, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα "λιοντάρια" τα βρήκαν σε όλα με τη Γουλβς και τον απέκτησαν με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο. Η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς ύψους 10 εκατ. ευρώ.