Πλησιάζει στη Μπεσίκτας ο Μπρούμα

Επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του Μπρούμα από την Αϊντχόφεν έχει κάνει η Μπεσίκτας και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Πλησιάζει στη Μπεσίκτας ο Μπρούμα

Πολύ κοντά στη μετακίνηση του στη Μπεσίκτας είναι ο Αρμίντο Μπρούμα. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού ετοιμάζει βαλίτσες για την Κωνσταντινούπολη. Οι "μαύροι αετοί" έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση τόσο στον ποδοσφαιριστή όσο και στην PSV Αϊντχόφεν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Τούρκων η Μπεσίκτας έχει κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή για ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ. Στην Αϊντχόφεν έχουν προτείνει να πάρουν δανεικό τον ποδοσφαιριστή και να πληρώσουν 200 χιλιάδες ευρώ για το δανεισμό.

Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει και την οψιόν που θα μπει. Η Μπεσίκτας έχει προτείνει να μπει οψιόν αγοράς 2,5 εκατ. ευρώ. Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με την ολλανδική ομάδα, όμως, στην Πόλη είναι αισιόδοξοι ότι η απάντηση θα είναι θετική και ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Ο Μπρούμα έχει συμβόλαιο έως το 2023 με την PSV και πέρσι πέτυχε 9 γκολ με τον Ολυμπιακό και είχε τρεις ασίστ. Η Αϊντχόφεν θα προτιμούσε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και η τιμή που είχε θέσει ήταν πάνω από 5 εκατ. ευρώ. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να καλύπτει τα "θέλω" της και έτσι έχει αρχίσει να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο δανεισμού στη Μπεσίκτας με οψιόν αγοράς.