Ο Κασάμι μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε για την πρόταση που είχε στα χέρια του από τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Ο Κασάμι μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Δύο καλοκαίρια έχει απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό ο Παϊτίμ Κασάμι. Πέρσι αν και ήταν ελεύθερος η μεταγραφή του δεν έγινε στην ομάδα του Πειραιά, αφού προτιμήθηκε ο Τιάγκο Σίλβα. Φέτος οι Πειραιώτες επανήλθαν για τον Ελβετό χαφ, όμως, τώρα οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

Ο 29χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τη Βασιλεία και προερχόταν από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της. Αν και η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 η ελβετική ομάδα δεν έδειξε καμία διάθεση να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Κασάμι στον Ολυμπιακό.

Περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ ζήτησε από τους Πειραιώτες, οι οποίοι πρόσφεραν 1 εκατ. ευρώ. Η διαφορά ήταν η μεγάλη και το θέμα δεν προχώρησε. Ο Κασάμι επιβεβαίωσε το σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με δηλώσεις του, αλλά παράλληλα έβαλε και τέλος στις φήμες ότι μπορεί να επανέλθει η ομάδα του Πειραιά.

«Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής μου», είπε ο Κασάμι. Συνεχίζοντας ο Ελβετός χαφ τόνισε ότι «αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνω πρωταθλητής με τη Βασιλεία», σχολίασε και για την περσινή του πολύ καλή σεζόν με τα 13 γκολ είπε: «Προσπάθησαν να κάνω το καλύτερο δυνατό και ήμουν σε πολύ καλή φόρμα», σχολίασε ο Παϊτίμ Κασάμι.