Μπαρτσελόνα: Ανοικτό το θέμα τιμωρίας των Ντεμπελέ-Γκριεζμάν, για το βίντεο με τα ρατσιστικά σχόλια!

Η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωση της εμφανίστηκε μ' απολογητική διάθεση προς το κοινό της από την Ασία για τα ρατσιστικά σχόλια και την συμπεριφορά εν γένει των Ντεμπελέ και Γκριεζμάν στο περίφημο βίντεο του πρώτου που κυκλοφόρησε

Μπαρτσελόνα: Ανοικτό το θέμα τιμωρίας των Ντεμπελέ-Γκριεζμάν, για το βίντεο με τα ρατσιστικά σχόλια!

Ενώ οι χορηγοί της από την Ιαπωνία (τόσο εκείνος που εμφανίζεται στην φανέλα της άλλα και άλλοι...) της ζητούν εξηγήσεις για τα όσα εμφανίζονται να λένε και να κάνουν ο Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Αντουάν Γκριεζμάν, προς Ιάπωνες εργαζόμενους ξενοδοχείου, όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας, η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωση της απολογήθηκε στο ασιατικό κοινό για την συμπεριφορά των δύο ποδοσφαιριστών της, ενώ δεν απέκλεισε τη λήψη πειθαρχικών μέτρων, παρότι αμφότεροι ζήτησαν «συγγνώμη».

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, οι «μπλαουγκράνα» καταδίκασαν τη συμπεριφορά των δύο επιθετικών, αναγνωρίζοντας, πάντως, τη μεταμέλεια που έδειξαν δημόσια.

«Η συμπεριφορά αυτή δεν συμπίπτει σε καμία περίπτωση με τις αξίες που εκπροσωπεί και υπερασπίζεται η Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες έχουν δείξει ήδη τη μεταμέλειά τους και απολογήθηκαν προς τους Ιάπωνες φιλαθλους και συνεργάτες μας, κάτι που εκτιμά ο σύλλογος. Παρ' όλα αυτά, η Μπαρτσελόνα διατηρεί το δικαίωμα να λάβει τα εσωτερικά μέτρα που θεωρεί απαραίτητα».