Ο Ρις Νέλσον πουλάει το σπίτι του στο Λονδίνο, αξίας 3 εκατ. λιρών (pics)

Ο Ρις Νέλσον πουλάει το σπίτι του στο Λονδίνο και έχει ανάψει φωτιές σχετικά με το μέλλον του. Ολυμπιακός και Χέρτα ενδιαφέρονται για τον παίκτη της Άρσεναλ.

Ο Ρις Νέλσον πουλάει το σπίτι του στο Λονδίνο, αξίας 3 εκατ. λιρών (pics)

Ένας από τους εξτρέμ που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και έχει απασχολήσει τον σύλλογο είναι ο Ρις Νέλσον. Με τον 21χρονο ακραίο επιθετικό της Άρσεναλ έχουν ασχοληθεί οι Πειραιώτες, όμως, γνωρίζουν ότι είναι μία υπόθεση που θέλει υπομονή.

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει παραδεχτεί με δηλώσεις του ότι έχει διαχειριστεί λάθος τον ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις και να πάρει τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού. Πρόσφατα ο Ρις Νέλσον βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο, ο οποίος συμμετείχε σε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης όπως συμβαίνει με αρκετούς ποδοσφαιριστές κάθε χρόνο.

Η Άρσεναλ θέλει να δώσει τον παίκτη δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και παράλληλα να του επεκτείνει το συμβόλαιο έως το 2024, αφού αυτό που έχει τώρα ολοκληρώνεται το 2023. Εκτός από τον Ολυμπιακό, πάντως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Χέρτα.

Μία κίνηση, ωστόσο του Ρις Νέλσον άναψε φωτιές στους Άγγλους. Ο 21χρονος έχει βάλει προς πώληση το σπίτι που έχει στο Λονδίνο. Ένα σπίτι αξίας 3 εκατ. λιρών πωλείται από τον νεαρό ποδοσφαιριστή με τους Άγγλους να θεωρούν ότι αυτό ίσως και κάτι να δείχνει για το μέλλον του. Από την άλλη επισημαίνουν ότι ίσως ο Νέλσον να θέλει να αγοράσει καινούριο σπίτι σε άλλη περιοχή του Λονδίνου.

Δείτε εικόνες από το σπίτι του Ρις Νέλσον, αξίας 3 εκατ. λιρών