Τα 5 εκατ. ευρώ για Μπρούμα και οι Μπεσίκτας, Φενερμπαχτσέ

Μπεσίκτας και Φενερμπαχτσέ φέρονται να έχουν βάλει στο… μάτι τον Μπρούμα και προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με την Αϊντχόφεν.

Τα 5 εκατ. ευρώ για Μπρούμα και οι Μπεσίκτας, Φενερμπαχτσέ

Ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από την PSV Αϊντχόφεν. Οι Πειραιώτες δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς που υπήρχε κι έτσι ο παίκτης επέστρεψε στην ολλανδική ομάδα.

Η Αϊντχόφεν ήταν δεδομένο πως δεν θα κρατούσε τον παίκτη στο ρόστερ της, αλλά θα αναζητούσε κάποια ομάδα για να τον παραχωρήσει. Πράγματι ο παίκτης δεν βρίσκεται στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ήδη οι Ολλανδοί ψάχνουν ομάδα για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή και αυτό δεν θέλουν να τον κάνουν με τη μορφή του δανεισμού, αλλά με πώληση. Στο "παιχνίδι" της απόκτησης του Μπρούμα έχουν μπει τουρκικοί σύλλογοι. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει περάσει από την τουρκική λίγκα και έχει αρκετούς θαυμαστές.

Η Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπρούμα, ενώ πιο δυνατά στο κόλπο φαίνεται να έχει μπει η Μπεσίκτας. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Τούρκων η Αϊντχόφεν έχει αρκετά υψηλές απαιτήσεις. Συγκεκριμένα οι Ολλανδοί φέρονται να απαιτούν το ποσό των 5 εκατ. ευρώ και η Μπεσίκτας προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις τους.