Καθησυχαστικός, ξανά, ο Λαπόρτα για την παραμονή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, σχετικά με το θέμα της παραμονής του Λιονέλ Μέσι στους Καταλανούς, λέγοντας ότι «όλα πάνε καλά»...

Καθησυχαστικός, ξανά, ο Λαπόρτα για την παραμονή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Κόλλησε η... βελόνα εσχάτως των δηλώσεων του Ζοάν Λαπόρτα σχετικά με το θέμα της παραμονής του Λιονέλ Μέσι και του νέου συμβολαίου του που όλο λέγεται ότι θ' ανακοινωθεί και όλο δεν ανακοινώνεται!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε - εκ νέου - καθησυχαστικός, αναφορικά με το ζήτημα του Αργεντινού σούπερ σταρ, καθώς σε δηλώσεις του τόνισε ότι όλα πάνε καλά και ότι ο αρχηγός της ομάδας θα συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα».

Λίγο πριν μπει στα γραφεία του Καταλανικού συλλόγου περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους που τον ρώτησαν, φορτικά, εκ νέου, για το θέμα των ημερών.

Ο διοικητικός ηγέτης της Μπάρτσα ανέφερε λιτά ότι «όλα πάνε καλά με τον Μέσι», όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ιβηρικής, αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες...

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού εξέπνευσε στις 30 Ιουνίου.

Παρότι από το περσινό καλοκαίρι που είχε ανακοινώσει ότι θέλει να φύγει η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ είχαν εκφράσει ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους του συμβολαίου του (και μετά την νίκη του Λαπόρτα στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα) ο Μέσι φέρεται να τα έχει βρει με τον σύλλογο της Βαρκελώνης για διετές συμβόλαιο και κατόπιν να πάει να παίξει στις Η.Π.Α. έχοντας ρόλο «πρέσβη» του σύλλογου πριν επιστρέψει με πόστο στην ομάδα, σε μια σύμβαση, συνολικά, 10ετούς διάρκειας.

Ωστόσο το μόνο εμπόδιο στη συγκεκριμένη ιστορία είναι ο κανονισμός που έχει θεσμοθετήσει η Ισπανική La Liga και προβλέπει για κάθε ευρώ που ξοδεύει μια ομάδα να έχει τετραπλάσια έσοδα.

Οι «μπλαουγκράνα» υποχρεούνται συνεπώς να μειώσουν το μπάτζετ τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να θέτουν προς πώληση αρκετούς ποδοσφαιριστές, ώστε να ικανοποιηθεί ο Μέσι οικονομικά, παραμένοντας .