Έτοιμος να επιστρέψει στην Πολωνία, όπου και γεννήθηκε, είναι ο Ποντόλσκι

Σε ηλικία 36 ετών ο Γερμανός διεθνής Λούκας Ποντόλσκι επιθυμεί να επιστρέψει στην Πολωνία, όπου και γεννήθηκε.

Έτοιμος να επιστρέψει στην Πολωνία, όπου και γεννήθηκε, είναι ο Ποντόλσκι

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη χώρα όπου και γεννήθηκε, βρίσκεται ο Λούκας Ποντόλσκι. Ο 36χρονος στράικερ, διεθνής με την εθνική Γερμανίας καταγράφοντας 130 συμμετοχές και 49 γκολ, εκδήλωσε την επιθυμία να επιστρέψει στην Πολωνία.

Ειδικότερα, ο πολύπειρος φορ ύστερα από θητεία 17 ετών στα γήπεδα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας και της Τουρκίας, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Γκόρνικ Ζάμπρζε, γνωστή στο ελληνικό κοινό από τους προ διετίας αγώνες της με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, κρούση στον Ποντόλσκι έχουν κάνει επίσης η Φορταλέζα από τη Βραζιλία, η Κερέταρο από το Μεξικό, όπως και ομάδες από το Κατάρ και την Τουρκία. Στη γειτονική χώρα ήταν και ο πιο πρόσφατος ποδοσφαιρικός του σταθμός, καθώς αγωνίστηκε για μία «γεμάτη» σεζόν στην Αντάλιασπορ.

Ο -γεννηθείς στο Γκλιβίτσε της Πολωνίας- Ποντόλσκι έγινε γνωστός από τη θητεία του σε Κολωνία, Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ και Άρσεναλ σε συλλογικό επίπεδο, ενώ διέπρεψε και με τα χρώματα της εθνικής Γερμανίας, με την οποία πανηγύρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 στη Βραζιλία.