Μουρίνιο: «Τρομερή απώλεια ο Σπινατσόλα, αλλά έχω τον Έμερσον»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του Λεονάρντο Σπινατσόλα, αλλά και τον σχεδιασμό του για τη Ρόμα της νέας σεζόν.

Μουρίνιο: «Τρομερή απώλεια ο Σπινατσόλα, αλλά έχω τον Έμερσον»

Ο σοβαρός τραυματισμός του Λεονάρντο Σπινατσόλα στον αχίλλειο τένοντα αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την εθνική Ιταλίας ενόψει του ημιτελικού του Euro με αντίπαλο την Ισπανία, αλλά και για τη Ρόμα ενόψει της καινούργιας σεζόν στη Serie A.

Ιταλία: Ρήξη αχίλλειου ο Σπινατσόλα

Ο νέος τεχνικός ηγέτης των «τζιαλορόσι» Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει την απώλεια του ταχύτατου Ιταλού διεθνούς, τονίζοντας σχετικά:

«Η Ιταλία έχασε τον Σπινατσόλα. Είναι μια τρομερή απώλεια για τον Μαντσίνι. Φανταστείτε, όμως, πόσο είναι για μένα που δεν θα τον έχω για σχεδόν έξι μήνες. Θα τον αντικαταστήσει ο Έμερσον τώρα. Είναι καλός παίκτης με εμπειρία, αλλά ο Σπινατσόλα είναι πραγματικά απίστευτος»

Αναφορικά με την εγκατάστασή του στη Ρώμη, ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε:

«Πρέπει να μείνω μακριά από την ομάδα για άλλες δύο μέρες. Ο καιρός είναι υπέροχος, μπορώ να είμαι έξω, να παρακολουθώ την προπόνηση, να την οργανώσω μιλώντας με τους βοηθούς μου. Όλα καλά επομένως. Λυπάμαι πολύ που χάσαμε τον Σπινατσόλα για κάποιους μήνες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε την επόμενη εβδομάδα».