Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τον Σάντσο «φουλάρει» για Βαράν!

Μεταγραφικός... οργασμός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μετά τον Τζέιντον Σάντσο οδεύει για την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τον Σάντσο «φουλάρει» για Βαράν!

Δεν σταματά η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ. Μετά την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ αντί 85 εκ. ευρώ, οι «κόκκινοι διάβολοι» οδεύουν προς την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τους «Times».

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, μετά τον αποκλεισμό από την Ελβετία και σε πρώτο πλάνο έρχεται το επαγγελματικό του μέλλον, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι μακριά από τη Μαδρίτη.

O 28χρονος στόπερ των «μερένγκες» έχει τονίσει πολλές φορές ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην Ισπανία και όχι για λόγους οικονομικούς αλλά γιατί θέλει να αλλάξει παραστάσεις και να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του. Το συμβόλαιο του Βαράν με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι Μαδριλένοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν ως ελεύθερο.

Η διαφορά των δύο πλευρών δεν είναι μεγάλη, καθώς οι Άγγλοι προσφέρουν 50 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που οι Ισπανοί ζητούν 10-15 εκατ. ευρώ παραπάνω, ώστε να συμφωνήσουν για την παραχώρηση του Γάλλου. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Βαράν είναι κοντά στο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ και να αγωνιστεί στην Premier League.