Νόριτς: Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Γιαννούλη

Η Νόριτς απέκτησε και τυπικά τον Δημήτρη Γιαννούλη που αγωνιζόταν στους Άγγλους με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ

Νόριτς: Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Γιαννούλη

Τον περασμένου Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ είχε δώσει δανεικό τον Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς. Έπειτα από την άνοδο των «καναρινιών» στην Premier League ο Έλληνας διεθνής αποκτήθηκε με τη μορφή μεταγραφής από τον αγγλικό σύλλογο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βάλει στα ταμεία της 7,5 εκατομμύρια εύρω συν το ενάμιση εκατομμύριο που πήρε την προηγούμενη σεζόν για το δανεισμό του παίκτη.

Το συμβόλαιο του Γιαννούλη με τη Νόριτς θα έχει διάρκεια τριών ετών, με τον ίδιο να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι σε μεγάλους παίκτες και σε τεράστιους συλλόγους και να γνωρίσω τα όριά μου ως ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε αυτές τις ομάδες, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες της Premier League. Το να μετακινηθώ σε μια νέα χώρα ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά όλοι με αντιμετώπισαν πολύ φιλικά, τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά και εδώ είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια»