Μπάγερν Μονάχου: Πωλείται στα 92 εκατ. ο Κομάν!

Η Μπάγερν Μονάχου βάζει στο πωλητήριο στον Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος δεν θέλει να ανανεώσει, ώστε να αποφύγει μία επανάληψη της περίπτωσης του Νταβίντ Αλάμπα.

Μπάγερν Μονάχου: Πωλείται στα 92 εκατ. ο Κομάν!

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου άλλαξε τακτική, μετά το «πάθημα» με τον Νταβίντ Αλάμπα, κι είναι έτοιμη να συζητήσει προτάσεις για τον Κίνγκσλεϊ Κομάν. Ο Γάλλος επιθετικός, σκόρερ του μοναδικού τέρματος στον περσινό τελικό του Champions League, απέρριψε δύο φορές τις προτάσεις των Βαυαρών για να επεκτείνει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2023, για τρία επιπλέον χρόνια.

Ο Κομάν, ο οποίος μετακόμισε από τη Γιουβέντους στο Μόναχο πριν από έξι χρόνια, ζητά 15 εκατ. ευρώ το χρόνο, τα διπλάσια απ' όσα λαμβάνει τώρα και μάλιστα η αύξηση να πιστωθεί από τη νέα σεζόν για να βάλει την υπογραφή του στα νέα συμβόλαια.

Η διοίκηση της Μπάγερν δεν θέλει να επαναληφθεί η υπόθεση Αλάμπα, ο οποίος απέρριπτε συνεχώς προτάσεις και τελικά μεταπήδησε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε όμως θέλει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Κομάν, καθώς αν τις αποδεχθεί τότε θα διαταράξει τις ισορροπίες με τα άλλα μεγάλα αστέρια της ομάδας, που κι αυτοί θα απαιτήσουν αναπροσαρμογή στα δικά τους συμβόλαια.

Έτσι σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ είναι ανοικτή σε προτάσεις για την παραχώρηση του και όρισε και τιμή: 92 εκατ. ευρώ! Όποια ομάδα προσφέρει αυτό το ποσό, τότε είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει. Η αγγλική εφημερίδα «The Express» υποστηρίζει πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ εξετάζουν την περίπτωση, αλλά πολύ δύσκολα θα προσφέρουν αυτό το ποσό.