Τσαν: «Θα αποφασίσω στο τέλος της σεζόν»

Διαψεύδει τα σενάρια για μεταγραφή αλλά επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του πρός την ομάδα του Τορίνο.

Τσαν: «Θα αποφασίσω στο τέλος της σεζόν»

Σύμφωνα με το ιταλικό «Sky Sports», ο Γερμανός διεθνής μέσος Εμρέ Τσαν έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Τορίνο και στη θερινή μεταγραφική περίοδο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.

Το συμβόλαιο του Τσαν με τη Λίβερπουλ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως έχει τη δυνατότητα ο 23χρονος Γερμανός χαφ να συζητήσει το μέλλον του με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Ο ίδιος μιλώντας σε αγγλικά ΜΜΕ, διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία, αλλά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές : «Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία. Η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα με ενδιαφέρει, αλλά είναι πολύς χρόνος μέχρι τη μεταγραφική περίοδο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει» ενώ συμπλήρωσε πως θα λάβει τις τελικές αποφάσεις του στο τέλος της σεζόν:
«Δεν έχω υπογράψει σε καμιά ομάδα και έχω πει στον ατζέντη μου να σταματήσει τις όποιες διαπραγματεύσεις έως στο τέλος της σεζόν. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στα ματς της Λίβερπουλ και θ' αποφασίσω στο τέλος της σεζόν, λίγο πριν το Μουντιάλ.»