Μπαρτσελόνα: Στις 28 Ιουνίου το χειρουργείο του Ντεμπελέ...

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στο δικέφαλο την πρσεχή Δευτέρα (28/06)

Μπαρτσελόνα: Στις 28 Ιουνίου το χειρουργείο του Ντεμπελέ...

Την πόρτα του (τόσο γνώριμου σ' εκείνον...) χειρουργείου θα περάσει για ακόμη μια φορά στην καριέρα του (και δη εκείνη στην Μπαρτσελόνα, την τελευταία 4ετία) ο Ουσμάν Ντεμπελέ την προσεχή Δευτέρα (28/06).

Ο Γάλλος διεθνής εξτρέμ, που εγκατέλειψε την εθνική του ομάδα, αφού δεν μπορούσε να την συνδράμει μετά το πρόβλημα που προέκυψε στο δικέφαλο. κατά τη διάρκεια του ματς με την Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη, για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Εuro, όπως έγινε γνωστό από την Μπάρτσα προγραμματίστηκε το πότε θα μπει κάτω από το νυστέρι.

Θα τον χειρουργήσει στη Φινλανδία ο διάσημος γιατρός Λάσε Λεϊμάινεν και εκτιμάται πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες.

Ο Ντεμπελέ υπέστη ρήξη τένοντα στον δικέφαλο, ένας τραυματισμός που είναι ο ενδέκατος που έχει υποστεί από τη στιγμή που μετακόμισε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017.

O 24χρονος άσος, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο την περασμένη σεζόν είχε σε 44 συμμετοχές, 11 γκολ και 5 ασίστ και κατά πληροφορίες από την Καταλωνία εντός των προσεχών ημερών η Μπαρτσελόνα θα επιχειρήσει να τον ανανεώσει.