Ανόρθωση: Ολοκλήρωση της συμφωνίας με Ντέλετιτς

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την Τετάρτη (23/6) την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με τον Μίλος Ντέλετιτς. Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Ανόρθωση: Ολοκλήρωση της συμφωνίας με Ντέλετιτς

Ανακοίνωση από την Ανόρθωση για τον Μίλος Ντέλετιτς και την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει πως η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Milos Deletic έχει ολοκληρωθεί και ο ποδοσφαιριστής έχει ενταχθεί κανονικά στην ομάδα μας.

Θα αγωνιστεί την περίοδο 2021-22 με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ήδη έχει πραγματοποιήσει προπονήσεις καθώς και εργομετρικές εξετάσεις.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία!», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας της για την απόκτηση του Μίλος Ντέλετιτς ως δανεικό από την ΑΕΚ για έναν χρόνο.

Ανόρθωση: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ντέλετιτς από την ΑΕΚ

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες οι Κύπριοι είχαν ανακοινώσει «την κατ’ αρχήν συμφωνία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για το μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Miloš Deletić.

Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας».

Με την ανακοίνωση της Τετάρτης (23/6) έκλεισε οριστικά το θέμα της μεταγραφής και ο Ντέλετιτς λογίζεται παίκτης της Ανόρθωσης.