Μπενφίκα: Παίρνει «πακέτο» τους πρώην του Ολυμπιακού Βινάγκρε, Ζιλ Ντίας

Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Μπενφίκα είναι έτοιμη να αποκτήσει και τον Βινάγκρε και τον Ζιλ Ντίας.

Μπενφίκα: Παίρνει «πακέτο» τους πρώην του Ολυμπιακού Βινάγκρε, Ζιλ Ντίας

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε πέρασε και δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν θα τον θυμάται κανείς σε λίγο καιρό. Τον Ιανουάριο έφυγε για τη Φαμαλικάο όπου συνέχισε την καριέρα του με τη μορφή του δανεισμού από τη Γουλβς.

Το διάστημα που έπαιξε στη Φαμαλικάο τα πήγε περίφημα και βοήθησε μάλιστα την ομάδα του να μείνει στη μεγάλη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Εκεί συνάντησε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ζιλ Ντίας που αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Βινάγκρε μάλιστα όχι μόνο έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τη Φαμαλικάο, αλλά είναι έτοιμος να την εξαργυρώσει κιόλας. Η Μπενφίκα βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που ήρθε στα μέρη μας με τη μορφή του δανεισμού από τη Γουλβς.

Τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, ωστόσο αναφέρουν ότι ο Ζόρζε Μέντες που έχει τα δικαιώματα των δύο ποδοσφαιριστών ετοιμάζει και τον Ζιλ Ντίας για τη Μπενφίκα. Συγκεκριμένα όπως γράφουν οι Ίβηρες ο Ζιλ Ντίας θα πάει στους "αετούς" με ένα ποσό λιγότερο από τα πέντε εκατ. ευρώ που αναμένεται να κοστίσει ο Βινάγκρε.