Ανακοίνωσε τον Τσαλχάνογλου η Ίντερ!

Μετά από 4 χρόνια στην Μίλαν ο Χακάν Τσαλχάνογλου αποτελεί παίκτη της Ίντερ η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του με κάθε επισημότητα για 3 χρόνια μ' ετήσιες απολαβές 5 εκατ. ευρώ

Ανακοίνωσε τον Τσαλχάνογλου η Ίντερ!

Τι κι αν η Τουρκία αποτέλεσε «σάκο του μποξ» στο τρέχον Euro (χάνοντας όλα τα ματς της στον όμιλο κι, αποκλειόμενη, άνευ επαίνων...) ο Χακάν Τσαλχάνογλου μετά την ολοκλήρωση των διεθνών υποχρεώσεων του βρήκε κι επαγγελματική στέγη και μπορεί να ξεκινήσει τις διακοπές του.

Παίκτης της Ίντερ, όπως αναμενόταν, εδώ και μερικές μέρες, είναι και τυπικά ο Τούρκος μεσοεπιθετικός που θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου, αφού την προηγούμενη 4ετία αγωνιζόταν στην Μίλαν

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην «ροσονέρο».

Που, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Euro βρέθηκε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις των «νερατζούρι», όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Μίλαν.

Σε 172 αγώνες όλων των διοργανώσεων σημείωσε 32 γκολ και μοίρασε 48 ασίστ

Το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου και η Μίλαν του προσέφερε 4.000.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους, όμως ο Τούρκος μέσος προτίμησε την πρόταση της Ίντερ, που ήταν καλύτερη κατά 1.000.000 και αφορούσε συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τσαλχάνογλου γίνεται μόλις ο 10ος ποδοσφαιριστής που μεταβαίνει απευθείας από τη Μίλαν στην Ίντερ, έπειτα από τους Εμίλιο Γκατορονκιέρι, Νταρίο Μπαρλούτσι, Φούλβιο Κολοβάτι, Ντράζεν Μπρντσιτς, Ουμίτ Νταβαλά, Αντρές Γκουλιελμινπιέτρο, Φραντσέσκο Κόκο, Τόμας Χέλβεγκ και Αντόνιο Κασάνο.