Σάμαρης: Μένει στην Μπενφίκα (pic)

Ο Ανδρέας Σάμαρης συνεχίζει στην Μπενφίκα. Αυτό αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Record

Σάμαρης: Μένει στην Μπενφίκα (pic)

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα ο Ανδρέας Σάμαρης θα παραμείνει στο ρόστερ της Μπενφίκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ένα ακόμη δημοσίευμα στο εξωτερικό για τον Ανδρέα Σάμαρη και το μέλλον του στην Μπενφίκα. Η εφημερίδα Record βάζει τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα.

Η πορτογαλική εφημερίδα, έχει κεντρικό θέμα τον διεθνή Έλληνα μέσο με τίτλο: «Μένει».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Σάμαρης πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας (21/6) κι ο τεχνικός της ομάδας Ζόρζε Ζεσούς θα τον έχει στο ρόστερ του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

O Ανδρέας Σάμαρης πήγε στην ομάδα το 2014 και από τότε μέχρι σήμερα έχει 196 ματς με 6 γκολ και 10 ασίστ.

Ο Σάμαρης έχει συμβόλαιο για ακόμη δυο χρόνια με την Μπενφίκα και όπως αναφέρει η εφημερίδα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή. Υπολογίζεται κανονικά από το τεχνικό επιτελείο.

Μάλιστα όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, πρόθεση της διοίκησης και του προπονητή είναι να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2023 στην ομάδα και δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του παίκτη αυτή τη στιγμή. Εκτός κι εάν, όπως γράφουν οι Πορτογάλοι προκύψει κάποια πρόταση που να αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.