«As»: «Ο Λαπόρτα θέλει να φέρει τον Ρονάλντο στο πλευρό του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!»

Σημερινό (21/6) δημοσίευμα της μεγάλης ισπανικής εφημερίδας «As» τονίζει ότι φιλοδοξία του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, είναι να απολαμβάνει από του χρόνου τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρέα με τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα της Βαρκελώνης.

«As»: «Ο Λαπόρτα θέλει να φέρει τον Ρονάλντο στο πλευρό του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!»

Η συνύπαρξη των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στην ίδια ομάδα αποτελεί ένα από τα μύχια όνειρα εκατομμυρίων ποδοσφαιρόφιλων απανταχού του πλανήτη, που επιθυμούν να δουν τους δύο μεγαλύτερους σταρ του σύγχρονου παγκοσμίου ποδοσφαίρου να αγωνίζονται φορώντας την ίδια φανέλα.

Ήρθε άραγε η ώρα αυτή η επιθυμία να υλοποιηθεί; Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της «As» που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (21/6).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έχει σκοπό να ντύσει τον Πορτογάλο βιρτουόζο στα μπλαουγκράνα, καθιστώντας τον συμπαίκτη του Αργεντινού «μάγου»!

Ως γνωστόν βέβαια ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο πρόεδρος της Μπάρτσα -πάντα κατά το εν λόγω δημοσίευμα- δεν πρόκειται να πει «όχι» στην πιθανότητα να δοθούν στη «Γηραιά Κυρία» ως ανταλλάγματα για τη μεταγραφή που θα γράψει ιστορία δύο ποδοσφαιριστές. Και συγκεκριμένα να κάνουν τη διαδρομή Βαρκελώνη - Τορίνο δύο εκ των Αντουάν Γκριεζμάν, Σέρχι Ρομπέρτο και Φελίπε Κουτίνιο.

Καλά όλα αυτά που λένε οι Ισπανοί, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα αν όντως ο Λαπόρτα πρόκειται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, όπως και η απάντηση που θα έδινε η Γιουβέντους αλλά και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε υποτιθέμενη υποβολή πρότασης-προσφοράς...