Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Ντεπάι (vid & pic)!

Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι για τα επόμενα δύο χρόνια με ρήτρα αποδέσμευσης στα 500 εκατομμύρια ευρώ!

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Ντεπάι (vid & pic)!

Τρίτη διαδοχική μεταγραφική περίοδο ασχολήθηκε με τον Μέμφις Ντεπάι η Μπαρτσελόνα και τελικά η τρέχουσα αποδείχθηκε η ...φαρμακερή αφού ο «γάμος» των δύο πλευρών ανακοίνωθηκε με κάθε επισημότητα!

Ο Καταλανικός σύλλογος μ' εντυπωσιακό βίντεο ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς Ολλανδού επιθετικού που ήταν διακαής πόθος του τεχνικού της, Ρόναλντ Κούμαν από πέρσι το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Ντεπάι (που αγωνίζεται στο Euro με τους «οράνιε» αυτή την περίοδο και σκόραρε ήδη μια φορά στη νίκη τους με 2-0 επί των Αυστριακών) θα είναι (κατόπιν απαίτησης του...) διετούς διάρκειας και ο παίκτης που έμεινε ελεύθερος από την Λιόν το φετινό καλοκαίρι θα έχει καλύτερες απολαβές από τις αρχικά σμυφωνηθείσες.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελονα ανακοίνωσε ότι η ρήτρα του συμβολαίου του θα είναι 500 εκατομ. ευρώ για να αποτρέψει οποιονδήποτε «μνηστήρα».

«Μνηστήρες» που δεν έλειψαν και το τρέχον καλοκαίρι (π.χ. Γιουβέντους) αλλά ο ολ αράουντ επιθετικός - σ' αντίθεση με τον συμπατριώτη του Βαϊνάλντουμ που είχε συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα», αλλά μπροστά στα διπλά λεφτά της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε πίσω του λόγο του... - ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Κούμαν.

Ο οποίος του άλλαξε την καριέρα στην Εθνική Ολλανδίας επιτρέποντας του μετά το αποτυχημένο του πέρασμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2015-17), που ακολούθησε την έκρηξη του στην Αϊντχόφεν (2011-15) ν' ...αναστήσει την καριέρα του στη Λιόν όπου πέρσι είχε 22 γκολ και 12 ασίστ σε 40 ματς έχοντας την οδηγήσει την προηγούμενη σεζόν ως τα ημιτελικά του Champions League.