Στην Μπαρτσελόνα ο Αρτούρ

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στην Γκρέμιο, για την απόκτηση του νεαρού μέσου, Αρτούρ, ο οποίος πιθανότατα θα παραμείνει στην βραζιλιάνικη ομάδα μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Στην Μπαρτσελόνα ο Αρτούρ

Ο 21χρονος παίκτης θα ενταχθεί στο δυναμικό των Καταλανών ενόψει της νέας περιόδου, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της Γκρέμιο, Αντρέ Ζανότα, επιβεβαίωσε ότι η μεταγραφή ουσιαστικά ολοκληρώθηκε «εκτός ορισμένων λεπτομερειών που απομένουν» και που θα διευθετηθούν αύριο (7/07). «Ο Αρτούρ θα ταξιδέψει στη Βαρκελόνη το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Είναι εδώ για να αποχαιρετήσει την Γκρέμιο» παραδέχθηκε ο Ζανότα.

Ο παίκτης από την πλευρά του ευχαρίστησε το βραζιλιάνικο σύλλογο για την ευκαιρία που του δίνει. «Η αποχώρησή μου είναι σίγουρη, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που κύλησαν τα πράγματα. Η αποχώρησή μου είναι καλή για όλες τις πλευρές.

Η Μπαρτσελόνα ζήτησε να με πάρει από το καλοκαίρι, εγώ δε συμμετείχα στις διαπραγματεύσεις, είναι θέμα των δύο ομάδων τι θα γίνει. Το ταξίδι μου στη Βαρκελόνη θα γίνει πιθανότατα μέσα στο επόμενο διήμερο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα αυτού του συλλόγου, όπου ονειρευόμουν να αγωνιστώ από μικρό παιδί. Είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αρτούρ.