Η Τραμπζονσπόρ για Μπρούμα

Η Τραμπζονσπόρ έκανε κρούση στην Αϊντχόφεν για τον Αρμίντο Μπρούμα, όμως, οι απαιτήσεις των Ολλανδών κρίθηκαν υπέρογκες.

Η Τραμπζονσπόρ για Μπρούμα

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Αρμίντο Μπρούμα, η οποία ήταν ύψους 6 εκατ. ευρώ και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Αϊντχόφεν. Ο Πορτογάλος εξτρέμ επέστρεψε στην ολλανδική ομάδα, στην οποία ανήκει, αλλά δεν σκοπεύει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Η PSV περιμένει να έρθει μία καλή πρόταση για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Τα ρεπορτάζ στην Ολλανδία αναφέρουν ότι η Τραμπζονσπόρ είναι η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπρούμα.

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, αλλά και τους Τούρκους η Αϊντχόφεν έχει μπει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για τον Πορτογάλο εξτρέμ, αλλά με ένα ποσό λιγότερο από τα 6 εκατ. ευρώ. Η Αϊντχόφεν, ωστόσο δεν δείχνει καμία διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις κάτι που είχαν αντιληφθεί και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στις επαφές που είχαν κάνει με την PSV. Οι Ολλανδοί θέλουν παραχωρήσουν τον παίκτη με 6 εκατ. ευρώ και θεωρούν ότι μπορεί να βρεθεί ομάδα που να δώσει αυτά τα χρήματα, αν και προς το παρόν ούτε η Τραμπζονσπόρ έχει τέτοια διάθεση..