Μόνο η ανακοίνωση μένει για την επιστροφή Μπουφόν στην Πάρμα!

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν επιστρέφει στην Πάρμα, που ανδρώθηκε ποδοσφαιριικά, παρότι εκείνη θ' αγωνίζεται στην Serie B την επόμενη σεζόν, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο! Την Πέμπτη (17/06) η ανακοίνωση! 

Μόνο η ανακοίνωση μένει για την επιστροφή Μπουφόν στην Πάρμα!

Μόνο η ανακοίνωση έμεινε αφού όλα τα υπόλοιπα που απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή του Τζίτζι Μπουφόν στην Πάρμα έχουν γίνει.

Ο εμβληματικός γκολκίπερ - παρά τα θρυλούμενα ότι θα έψαχνε κάποιον προορισμό που να του δίνει πιθανότητα για να διεκδικήσει το Champions Leage (που λείπει από το παλμαρέ του...) - αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και την οποία άφησε το 2001 με ρεκόρ μεταγραφής για τερματοφύλακα τότε (51 εκατ. ευρώ) προκειμένου να ενταχθεί στη Γιουβέντους.

Και το κάνει παρότι οι «ντουκάλι» του χρόνου θα βρίσκονται στην Serie B καθότι υποβιβάστηκαν στο τελευταίο Καμπιονάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο του (που έχει ήδη υπογράψει...) είναι διετούς διάρκειας αφού ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ στα χρονικά στοχεύει όχι μόνο να παίξει ως και την μουντιαλική σεζόν (2022) για να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ, αλλά και να επιστρέψει με τους «σταυροφόρους» στα «σαλόνια» της Serie A.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ανακοίνωση του από τους «παρμέντσι» θα γίνει την Πέμπτη (17/06)