Copa America: Η Βενεζουέλα είχε 12 κρούσματα κορονοϊού προπαραμονή του αγώνα με τη Βραζιλία!

Παρότι η Συνομοσπονδία της Ν. Αμερικής ανακοίνωσε 12 θετικούς στις τάξεις της Βενεζουέλας το εναρκτήριο ματς του Κόπα Αμέρικα με τη διοργανώτρια Βραζιλία θα διεξαχθεί κανονικά

Copa America: Η Βενεζουέλα είχε 12 κρούσματα κορονοϊού προπαραμονή του αγώνα με τη Βραζιλία!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 12 μέλη της αποστολής της Βενεζουέλας διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό λίγες ώρες πριν απ' το πρώτο παιχνίδι της κόντρα στη, διοργανώτρια του Copa America, Βραζιλία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Λατινικής Αμερικής αντιμετωπίζει τα «καναρίνια» στο πρώτο παιχνίδ του τουρνουά, τη Δευτέρα (14/6, 00:00), αλλά επλήγη από την πανδημία.

Η Συνομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL) ανακοίνωσε πως υπάρχουν 12 κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις, χωρίς να αποσαφηνίζεται αν πρόκειται για ποδοσφαιριστές ή μέλη του τιμ.

Όλα τα κρούσματα είναι ασυμπτωματικά και παραμένουν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο.

Η CONMEBOL έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό αλλαγών στην αποστολή της ομάδας, αν υπάρξουν κρούσματα.

Έτσι, το παιχνίδι δύσκολα θα αναβληθεί.

Θυμίζουμε πως το Copa America βρέθηκε στον αέρα, όταν Αργεντινή και Κολομβία αποσύρθηκαν απ' τη θέση των διοργανωτών (για διαφορετικούς λόγους έκαστη), με τη Βραζιλία (δεύτερη χώρα σε κρούσματα και νεκρούς παγκοσμίως...) να παίρνει το τουρνουά, και τις αντιδράσεις βέβαια να είναι πολλές.