Βαϊνάλντουμ: Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πιο... γρήγορη από την Μπαρτσελόνα!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενόψει του αγώνα της Ολλανδίας με την Ουκρανία, για το Euro, ο, αρχηγός των «οράνιε», Τζίνι Βαϊνάλντουμ, δήλωσε ότι ήταν «δύσκολο» να μην αποδεχθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα, αλλά κι ότι η Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία κατέληξε, κινήθηκε ταχύτερα!

Βαϊνάλντουμ: Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πιο... γρήγορη από την Μπαρτσελόνα!

Παραμονή της πρεμιέρας της Ολλανδίας στο Εuro (κόντρα στην Ουκρανία, 13/06, 22.00) ο, αρχηγός των «οράνιε», Τζίνι Βαϊνάλντουμ μίλησε πλην του αγώνα κι επί προσωπικού και δη για την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε στην «μονομαχία» απόκτησης του απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο, 30χρονος, πρώην μέσος της Λίβερπουλ (σ. αποχώρησε ως ελεύθερος) αποκάλυψε ότι οι Παριζιάνοι κινήθηκαν πιο γρήγορα από τους «μπλαουγκράνα» κι έτσι κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους με ως το καλοκαίρι του 2024.

«Περάσαμε πάρα πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα. Ηταν από τα πρώτα κλαμπ που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μένα. Η Παρί Σεν Ζερμέν όμως ήταν πιο γρήγορα και πιο αποφασιστική με αποτέλεσμα να με πείσει αμέσως. Ηταν μια δύσκολη απόφαση. Είναι δύο υπέροχες ομάδες και εύχομαι να μπορούσα να αγωνιστώ και για τις δύο εξίσου. Είμαι χαρούμενος όμως με την επιλογή που έκανα» είπε ο Βαϊνάλντουμ.

Εκείνο που δεν είπε ήταν αν όντως οι αποδοχές του στην ομάδα της Γαλλικής πρωτεύουσας είναι 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως φημολογείται κι αν όντως ήταν οι διπλάσιες σε σχέση με τα προτεινόμενα χρήματα από τους Καταλανούς όπως λένε στην Ιβηρική...