Η Βιγιαρεάλ απέκτησε τον Φόιθ πληρώνοντας τη ρήτρα του στην Τότεναμ

Τα πλήρη δικαιώματα του Χουάν Φόιθ έχει πλέον η Βιγιαρεάλ, καθώς κατέβαλε τα χρήματα που απαιτούσε η ρήτρα του παίκτη στην Τότεναμ.

Η Βιγιαρεάλ απέκτησε τον Φόιθ πληρώνοντας τη ρήτρα του στην Τότεναμ

Παίκτης της Βιγιαρεάλ είναι και με τη... βούλα πλέον ο Χουάν Φόιθ, ο οποίος την περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα αγωνίστηκε ως δανεικός στην ισπανική ομάδα, πανηγυρίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του Europa League.

Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της αργεντίνικης Εστουντιάντες και το 2017 έκανε το βήμα στην Ευρώπη για να ενταχθεί στο ρόστερ της Τότεναμ, δεν κατάφερε να «στεριώσει» στο αγγλικό κλαμπ, το οποίο πέρσι τον έδωσε δανεικό στη Βιγιαρεάλ.

Οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσφορά του νεαρού μπακ στην ομάδα, έτσι αποφάσισαν να καταβάλουν στην Τότεναμ το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούσε η σχετική ρήτρα, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ο Αργεντινός στόπερ έπεισε απόλυτα τον Ουνάι Έμερι για τις δυνατότητές του, δεδομένου ότι ο έμπειρος κόουτς τον χρησιμοποίησε σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και συγκεκριμένα σε 16 για το πρωτάθλημα της La Liga, 12 για το Europa League και 4 για το Copa del Rey.