Ανακοίνωσε Βαϊνάλντουμ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν επισημοποίησε την συμφωνία της με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ (που έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών

Ανακοίνωσε Βαϊνάλντουμ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Όπως ήταν αναμενόμενο η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

Ο 30χρονος Ολλανδός διεθνής μέσος είχε συμφωνήσει εδώ και κάμποσες μέρες με την Γαλλική ομάδα - η οποία ξεκίνησε την μεταγραφική της ενίσχυση ούτως ώστε να επανέλθει στην κορυφή του ποδοσφαίρου της χώρας απ' όπου εξοστρακίστηκε από την Λιλ - και υπέγραψε για τρία χρόνια (έως το καλοκαίρι του 2024).

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαϊνάλντουμ είχε μείνει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ αφού αρνήθηκε ν' ανανεώσει και παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα (σ. οι εκπρόσωποι του είχαν βρεθεί δις στη Βαρκελώνη για επαφές) δέχθηκε δελεαστικότερη πρόταση από τους Παριζιάνους (σ. κατά πληροφορίες διπλάσια των Καταλανών...) αφού ήταν επιλογή του τεχνικού τους Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της Γαλλικής πρωτεύουσας ο Βαϊνάλντουμ είπε:

«Είμαι τόσο χαρούμενος για το νέο μου ταξίδι. Το να υπογράψω για την Παρί είναι μία νέα πρόκληση για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που θα είμαι μέρος μίας από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ο νέος παίκτης της Παρί την προηγούμενη σεζόνν πραγματοποίησε 51 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα βρήκε τρεις φορές τα αντίπαλα δίχτυα.