Επίσημο: Κρεμάει τα παπούτσια του ο Αμπρέου!

Ο 44χρονος Ουρουγουανός επιθετικός Σεμπαστιάν Αμπρέου, ο οποίος έπαιξε και στην Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη, σταματάει το ποδόσφαιρο!

Επίσημο: Κρεμάει τα παπούτσια του ο Αμπρέου!

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ο 44χρονος Ουρουγουανός άσος, γνωστός ως "Λόκο" ο οποίος το 2017 μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες για τον ποδοσφαιριστή με τους περισσότερους επαγγελματικούς συλλόγους, όταν υπέγραψε στην Άουνταξ της Χιλής, πήρε την απόφαση να σταματήσει!

Ο Ουρουγουανός σέντερ φορ, ο οποίος τη σεζόν 2009-10 πέρασε και από τη χώρα μας, φορώντας τη φανέλα του Άρη, έκανε γνωστό πως θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη Σουντ Αμέρικα της πατρίδας του απέναντι στη Λίβερπουλ Ουρουγουάης!

«Τελείωσα, παίρνοντας όλα όσα θα μπορούσα να φανταστώ στη Μίνας μικρός και πλέον δεν έχω κάτι άλλο να δώσω. Τα έδωσα όλα και το να είμαι ικανός να πάρω αυτή την απόφαση, με δύναμη, ενεργός στα 44 μου χρόνια και με την ομάδα σε καλό σημείο, είναι ο καλύτερος τρόπος», είπε ο Αμπρέου.

Έκανε το ντεμπούτο του στις 4 Ιουνίου 1995 και παίζει 26 χρόνια.

Αγωνίστηκε εκτός από τον Άρη σε Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ, Σαν Λορέντζο, Λα Κορούνια, Γκρέμιο, Τέκος, Νασιονάλ, Κρουζ Αζούλ, Αμέρικα, Ντοράδος, Μοντερέι, Σαν Λουίς, Τίγκρες, Ρίβερ Πλέιτ, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Σοσιεδάδ, Μποταφόγκο, Φιγκουεϊρένσε, Ροζάριο Σεντράλ, Αούκας, Σολ ντε Αμέρικα, Σάντα Τέκλα, Μπανγκού, Σεντράλ Εσπανιόλ, Πουέρτο Μοντ, Άουνταξ Ιταλιάνο, Μαγκαγιάνες, Ρίο Μπράνκο, Μπόστον Ρίβερ, Αθλέτικ Κλαμπ, Σουντ Αμέρικα!

Με την εθνική Ουρουγουάης, είχε 70 συμμετοχές και 26 γκολ ενώ έπαιξε σε δύο Μουντιάλ και ήταν πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής με τη «σελέστε» το 2011. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 πέτυχε το πέναλτι κόντρα στην Γκάνα, με το οποίο η Ουρουγουάη προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια στα ημιτελικά!