Η Ουνιόν θέλει πίσω τον Σολδάνο

Νέο σενάριο από την Αργεντινή θέλει την πρώην ομάδα του, την Ουνιόν να έχει εκφράσει την επιθυμία να πάρει πίσω τον Φράνκο Σολδάνο.

Η Ουνιόν θέλει πίσω τον Σολδάνο

Καθημερινές είναι οι αναφορές στον Τύπο της Αργεντινής για τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. Και για τους Πειραιώτες είναι ένα θέμα το τι θα γίνει με τον Αργεντινό επιθετικό, αλλά στην πατρίδα του φαίνεται ότι μονοπωλεί το ζήτημα.

Το δεδομένο σε αυτή την ιστορία είναι ότι η Μπόκα Τζούνιορς δεν κάνει χρήση της οψιόν αγοράς που είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής καλείται να μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ίδιος, ωστόσο, ψάχνεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του.

Ξέρει ότι στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται και θέλει να πάει σε ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και την ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του. Τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί είναι αρκετά και το τελευταίο βάζει στο κόλπο και την πρώην ομάδα του. Συγκεκριμένα η Ουνιόν από την οποία τον αγόρασε ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον να πάρει ξανά τον Σολδάνο.

Η πρώην ομάδα του θέλει να τον αποκτήσει μα δανεισμό γι' ακόμα ένα χρόνο θεωρώντας ότι θα καταφέρει να του ανεβάσει και πάλι την αξία και να μπορέσει ο Ολυμπιακός να τον πουλήσει. Οι Αργεντίνοι στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δύσκολα θα δεχτούν μία τέτοια συμφωνία.