Η Φενερμπαχτσέ για Μάρκο Σίλβα

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάρκο Σίλβα βρίσκεται η Φενερμπαχτσέ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Η Φενερμπαχτσέ για Μάρκο Σίλβα

Στη λίστα της Φενερμπαχτσέ βρίσκεται το όνομα του Κώστα Τσιμίκα για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ωστόσο το τουρκικό κλαμπ έχει βάλει στο… μάτι και έναν ακόμα πρώην ερυθρόλευκο.

Ο λόγος για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τους προπονητές. Οι Τούρκοι βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού και ο Πορτογάλος είναι πολύ ψηλά στη λίστα τους.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Τούρκων τα "κίτρινα καναρίνια" έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του Μάρκο Σίλβα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Οι συζητήσεις τους είναι σε πολύ καλό επίπεδο με τη Φενέρ να θέλει να αναθέσει την τεχνική της ηγεσία στον προπονητή που πήρε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και έχει δουλέψει στην Premier League.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Σίλβα εμφανιζόταν σχεδόν σίγουρος για την Αλ Χιλάλ, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Μάλιστα εκείνο το διάστημα είχε αναπτυχθεί και σενάριο πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα έπαιρνε μαζί του τον Κώστα Φορτούνη με τον οποίο είχε πολύ καλή συνεργασία στη θητεία του στον Ρέντη. Πριν λίγες ημέρες είχε αναπτυχθεί και φημολογία για ενδιαφέρον της Φενέρ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.