Η «ανταλλαγή» Ονιεκούρου και ο Ολυμπιακός

Η Μονακό σκέφτεται να προτείνει ανταλλαγή του Ονιεκούρου για να πάρει τον γκολκίπερ της Τραμπζονσπόρ, Οι εξελίξεις για τον στόχο του Ολυμπιακού.

Η «ανταλλαγή» Ονιεκούρου και ο Ολυμπιακός

Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης παραμένει ο Χένρι Ονιεκούρου, με τα σενάρια για το μέλλον του 24χρονου Νιγηριανού να συνεχίζονται σε Γαλλία και Τουρκία.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Μονακό - στην οποία ανήκει ο παίκτης - εξετάζει την περίπτωση δανεισμού του στην ελληνική ομάδα με οψιόν αγοράς (η Γαλατά στην οποία τον δάνειζε... συνεχώς δεν πληρώνει τα 4,3 εκατ. ευρώ της ρήτρας και η σχέση της με τον παίκτη ολοκληρώνεται), αλλά υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο.

Η γαλλική ομάδα θέλει να αγοράσει τον τερματοφύλακα της Τραμπζονσπόρ, τον Ουγκουρτσάν Τσακίρ, αλλά για να μειώσει το κόστος προτείνει στους Τούρκους είτε ανταλλαγή με τον Ονιεκούρου είτε να συζητήσουν την παραχώρηση του Νιγηριανού συν κάποια χρήματα.

Είναι μία λεπτομέρεια που μπορεί να παίξει ρόλο σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όπως επίσης ότι και ο ίδιος θα προτιμούσε να παραμείνει στο τουρκικό πρωτάθλημα. Με προτεραιότητα κάποια ομάδα της Κωνσταντινούπολης.