Βουίζει η Τουρκία για Τσιμίκα

Χαμός γίνεται στην Τουρκία με τη φημολογία να είναι έντονη για το φλερτ της Φενερμπαχτσέ με τον Κώστα Τσιμίκα.

Βουίζει η Τουρκία για Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα από τον Γιούργκεν Κλοπ με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται πολλά σενάρια για το μέλλον του Έλληνα διεθνή.

Στην Τουρκία γίνεται χαμός δημοσιευμάτων σχετικά με το μέλλον του "Τσίμι". Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα η Φενερμπαχτσέ ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Τσιμίκα.

Εδώ και καιρό υπάρχει η φημολογία πως ο διεθνής αριστερός μπακ είναι στη λίστα, αλλά τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα πληθαίνουν για το φλερτ της τουρκικής ομάδας με τον μπακ της Λίβερπουλ.

Προς το παρόν εκείνο που αναφέρουν οι Τούρκοι είναι ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην λίστα της Φενέρ και ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει. Μάλιστα όπως γράφουν οι Τούρκοι η ομάδα της Πόλης έχει ξεχωρίσει τον Τσιμίκα από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μπασακσεχίρ. Από τότε τον ήθελε, αλλά από τη στιγμή που μπήκε στο… κόλπο η Λίβερπουλ τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα.