Ολυμπιακός Λευκωσίας: Ανέλαβε ο Γιώργος Πετράκης

Ο Γιώργος Πετράκης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Μια ομάδα όπου εργάστηκε πριν από έναν χρόνο και ο πατέρας του, Γιάννης!

Ολυμπιακός Λευκωσίας: Ανέλαβε ο Γιώργος Πετράκης

Ενάμιση χρόνο μετά την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του και με τον Γιώργο Πετράκη, τον γιο του Γιάννη!

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας υπέγραψε ο Γιώργος Πετράκης για τον επόμενο έναν χρόνο.

Ο 33χρονος ανακοινώθηκε από τον κυπριακό σύλλογο, ο οποίος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε ανακοινώσει την πρόσληψη του πατέρα του, Γιάννη.

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 33χρονο Ελλαδίτη προπονητή κ. Γιώργο Πετράκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Ο κ. Πετράκης τη χρονιά που μας πέρασε βρισκόταν στον πάγκο της Jeunesse Esch (Λουξεμβούργο), ενώ στο πρόσφατο παρελθόν εργάστηκε σε Λαμία, Α.Ε. Καραισκάκης και Α.Ο. Χανίων.

Καλωσορίζουμε τον κ. Γιώργο Πετράκη στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία!», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετράκη.

Ο Γιάννης Πετράκης είχε ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2020 και έντεκα μήνες μετά αποχώρησε για να αναλάβει τον Απόλλωνα Λεμεσού. Πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος και επιστρέφει στην Ελλάδα για να δουλέψει στον Απόλλωνα Σμύρνης.