«Συνεχίζει 100% στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ!» λέει ο Κουρτουά

Βέβαιος ότι και την επόμενη σεζόν θα βρει τον Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης δηλώνει ο Τιμπό Κουρτουά παρά την άκρατη φημολογία του προηγούμενου διαστήματος.

«Συνεχίζει 100% στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ!» λέει ο Κουρτουά

Την παραμικρή αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να είναι συμπαίκτης με τον Εντέν Αζάρ πλην της Εθνικής Βελγίου και σε διασυλλογικό επίπεδο δεν έχει ο Τιμπό Κουρτουά.

Ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε σίγουρος «100%» ότι ο συμπατριώτης του θα παραμείνει στους «μερένγκες» παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα που τροφοδοτούνται από τις δύο κάκιστες σεζόν του (ελέω τραυματισμών που έχουν επηρεάσει την απόδοση του) αλλά και την κίνηση του να... χασκογελά με τους πρώην συμπαίκτες του στην Τσέλσι λίγα λεπτά μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του στα προημιτελικά του Champions League.

Kατά τον Βέλγο κίπερ η φημολογία των προηγούμενων ημερών είναι υποκινούμενη από τα ΜΜΕ της Μαδρίτης:

«Θα μείνει, είμαι σίγουρος 100%. Δεν θέλει να φύγει. Μόνο τα ΜΜΕ της Μαδρίτης γράφουν πως θέλει να φύγει. Θέλει να μείνει και χωρίς τραυματισμούς, να κερδίζει τίτλους. Στην Ρεάλ υπάρχει κριτική για όλους. Ο Μπέιλ δέχθηκε κριτική αλλά κέρδισε το Champions League, πέτυχε δύο γκολ στον τελικό. Στην Λισαβόνα εναντίον μου στον τελικό. Στην Ρεάλ υπάρχει πίεση από τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους. Αλλά ο Αζάρ μπορεί να τα διαχειριστεί, τον ξέρω καλά, τι μπορεί να κάνει», δήλωσε ο Βέλγος τερματοφύλακας.