Φενέρμπαχτσε: Φαβορί ο Μπενίτεθ!

Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λίβερπουλ, Ράφα Μπετίνεθ είναι το φαβορί για να αναλάβει το «τιμόνι» της Φενέρμπαχτσε

Φενέρμπαχτσε: Φαβορί ο Μπενίτεθ!

Οι δρόμοι της Φενέρμπαχτσε και του Εμρέ Μπελόζογλου χώρισαν και πλέον η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού. Σύμφωνα με τα Μέσα από τη γειτονική χώρα, ο Ράφα Μπενίτεθ είναι το Νο1 φαβορί για να αναλάβει τα ηνία.

Ο 61χρονος Ισπανός προπονητής βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Φενέρ, στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας. Τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας ήταν η Νταλιάν στην Κίνα.

Συστάσεις για τον Μπενίτεθ δεν χρειάζονται αφού έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με θητεία στους πάγκους των Τενερίφη, Βαλένθια, Λίβερπουλ, Ίντερ, Τσέλσι, Νάπολι, Ρεάλ και Νιούκαστλ.

Με τις «Νυχτερίδες» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ισπανίας και το Κύπελλο UEFA, με τους «κόκκινους», ένα Κύπελλο, ένα Κομιούνιτι Σιλντ και το Champions League, με τους «νερατζούρι» ένα Σούπερκαπ Ιταλίας και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τους Λονρέζους το Europa League και με τους «παρτενοπέι» το Κύπελλο και το Σούπερκαπ Ιταλίας.