Ο «ερυθρόλευκος» που θέλουν οι παίκτες στον πάγκο της Ισπανίας

Ο Κίκε Φλόρες ήταν μέχρι τώρα το φαβορί αλλά δεν φαίνεται να συμφωνεί και έτσι εξετάζονται άλλες περιπτώσεις όπως αυτή του πρώην του Ολυμπιακού

Ο «ερυθρόλευκος» που θέλουν οι παίκτες στον πάγκο της Ισπανίας

Άλλον προπονητή φαίνεται πως θέλει η Ισπανική Ομοσπονδία στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και άλλον οι παίκτες. Μέχρι τώρα φαβορί ήταν ο Κίκε Φλόρες αλλά όλα δείχνουν ότι δεν συμφωνεί και έτσι εξετάζονται άλλες περιπτώσεις.

Οι Ισπανοί φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Μαρτίνεθ, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει φτάσει με το Βέλγιο στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα, ο Ισπανός ρωτήθηκε σχετικά στη Ρωσία και απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον». Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Μαρτίνεθ μπορεί να αποχωρήσει άμεσα καθώς υπάρχει σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό του με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Βελγίου.

Αυτά, όσον αφορά τους παράγοντες της Ισπανικής Ομοσπονδίας. Διότι για τους παίκτες άλλος πρέπει να είναι ο εκλεκτός. Σύμφωνα με τη «Marca» ο εκλεκτός των Ισπανών διεθνών είναι ο Μίτσελ. Αυτό θέλουν και το έχουν μεταφέρει στην Ομοσπονδία. Στη λίστα είναι και ο Λουίς Ενρίκε, ωστόσο ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες συμπάθειες στα αποδυτήρια.