Η Βαλένθια «χτυπάει» Τζούρτζεβιτς

Η Βαλένθια ασχολείται σοβαρά με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς και η Σπόρτινγκ Χιχόν τον παραχωρεί έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Η Βαλένθια «χτυπάει» Τζούρτζεβιτς

Η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν μπόρεσε να κερδίσει την άνοδο στη La Liga, όμως, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς κατάφερε να εκτοξεύσει τις μετοχές του. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού τελείωσε τη σεζόν με 22 γκολ στο ενεργητικό του και μαζί με τον Ραούλ ντε Τομάς της Εσπανιόλ είναι πρώτος σκόρερ.

Ο "Τζούκα" είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τη Χιχόν, όμως, όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδες της La Liga.

Η Χιχόν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ο Σέρβος επιθετικός είναι ένας παίκτης που μπορεί να της φέρει στο ταμείο της χρήματα και μάλιστα πολύ σύντομα. Το θέμα για τη Σπόρτινγκ είναι ότι όλα δείχνουν πως θα αναγκαστεί να τον πουλήσει με ένα πολύ μικρότερο ποσό από εκείνο που θα τον έδινε πραγματικά.

Συγκεκριμένα η Βαλένθια έχει στο… στόχαστρο της τον ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή μπορεί να τον αποκτήσει με 5 εκατ. ευρώ. Οι Ισπανοί είχαν πάρει τον Τζούρτζεβιτς έναντι 2,5 εκατ. ευρώ και με τη σεζόν που έχει κάνει υπολόγιζαν πως θα τον παραχωρούσαν με πάνω από 10 εκατ. ευρώ, αλλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει την υποχρεώνουν να τον δώσει με πολύ λιγότερα χρήματα.