Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μπέντνερ!

Ο Δανός Νίκλας Μπέντνερ ανακοίνωσε σε ηλικία 33 ετών ότι σταματάει το ποδόσφαιρο κι ότι σκοπεύει ν' ασχοληθεί με την προπονητική.

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μπέντνερ!

Τους τίτλους τέλους της ποδοσφαιρικής του καριέρας, σε ηλικία 33 ετών έριξε ο Νίκλας Μπέντνερ.

Ωστόσο ο Δανός δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το χώρο της «στρογγυλής θεάς», καθώς θέλει να γίνει προπονητής, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό μέσο "Discovery +".

Ο Σκανδιναβός πρώην επιθετικός των Άρσεναλ, Μπέρμιγχαμ, Σάντερλαντ, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρόζενμπεργκ, Κοπεγχάγης και Τέρνμπι ανέφερε: «Μου λείπει κάθε μέρα, ωστόσο γνωρίζω ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης σε αυτή τη δουλειά. Πιστεύω ότι θα περάσω αρκετό καιρό στην προσπάθειά μου να συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε».

Ως προς τα πλάνα του να γίνει προπονητής είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και δεν μπορώ να το αφήσω. Γι' αυτό το λόγο έχω αρχίσει ήδη τη διαδικασία για να εκπαιδευτώ ως προπονητής. Ελπίζω να μου προσφέρει όσα μου πρόσφερε ως ποδοσφαιριστή ή και περισσότερα ακόμα. Με αυτό τον τρόπο θα αποτελώ για πάντα μέρος του ποδοσφαίρου».

Συνολικά στην καριέρα του ο Μπέντνερ έχει αγωνιστεί 421 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 116 γκολ, ενώ φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 81 φορές, πετυχαίνοντας 30 γκολ.