Συγγνώμη του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι στους οπαδούς της ομάδας για την European Super League!

 Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Χαλντούν αλ Μουμπάρακ, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας για την συμμετοχή στη European Super League

Συγγνώμη του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι στους οπαδούς της ομάδας για την European Super League!

Με απολογητική διάθεση απέναντι στους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε, σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο πρόεδρος της, Χαλντούν αλ Μουμπάρακ.

Αιτία η αρχική συμμετοχή της πρωταθλήτριας Αγγλίας στην European Super League.

Ο παράγων των «Πολιτών» παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η απόφαση και ανέλαβε την ευθύνη:

«Θέλω να ξεκινήσω με μια συγγνώμη στους φιλάθλους. Ήταν λάθος, εκ των υστέρων πιστεύω ότι από την αρχή η απόφασή μας θα έπρεπε να ήταν να μην εμπλακούμε σε αυτή τη Λίγκα. Λυπάμαι γι' αυτό. Τώρα είναι εύκολο να το λες. Λυπάμαι και μπορείτε να το διαπιστώσετε από τη διστακτικότητά μας.

Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να πεις «ναι», «όχι», μετά «είμαστε μέσα» ή «δεν συμμετέχουμε». Μπορείτε να δείτε από τους χρόνους ποια στιγμή δεσμευτήκαμε πραγματικά και πόσο παλέψαμε με την απόφαση.

Αλλά επίσης μπορείτε να δείτε ότι αναγνωρίσαμε το λάθος μας. Βγήκαμε από αυτό άμεσα. Δεν θα καθίσω να υπερασπιστώ γιατί το κάναμε. Αυτό που θα κάνω είναι να πω ότι πήρα μια απόφαση και ανέλαβα την ευθύνη. Και ήταν λάθος».