Γουλβς: Ανακοινώνει τον Μπρούνο Λάζε στην τεχνική ηγεσία

Ο Μπρούνο Λάζε θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο διάδοχος του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην τεχνική ηγεσία της Γουλβς. Τετραετές το συμβόλαιο του 45χρονου πρώην προπονητή της Μπενφίκα.

Γουλβς: Ανακοινώνει τον Μπρούνο Λάζε στην τεχνική ηγεσία

Στο πρόσωπο του Μπρούνο Λάζε βρήκε τελικά η Γουλβς τον διάδοχο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο για την τεχνική της ηγεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι «λύκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 45χρονο Πορτογάλο προπονητή για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το βρετανικό δίκτυο «Skysports», ο Μπρούνο Λάζε εξασφάλισε ήδη και την άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο 45χρονος είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική το 1997 στις ακαδημίες της Βιτόρια Σετούμπαλ. Στην Αγγλία είχε εργαστεί στο παρελθόν ως βοηθός προπονητής στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ την διετία 2015-2017, ενώ το 2019 ανέλαβε πρώτος προπονητής στην Μπενφίκα.

Βέβαια, υπό τις οδηγίες του οι «αετοί» έκαναν το χειρότερο σερί της ιστορίας τους με 2 νίκες σε 13 παιχνίδια, ενώ παράλληλα μέτρησαν πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στην έδρα τους, το «Ντα Λουζ».

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο πορτογαλικός σύλλογος έλυσε την συνεργασία του τον προπονητή πέρσι τον Ιούνιο. Έκτοτε ο Λάζε είχε μείνει μακριά από τους πάγκους, ωστόσο φαίνεται ότι ήρθε πλέον η στιγμή για την επιστροφή του στη δράση.