Ούρος Σπάγιτς: Ο στόχος της ΑΕΚ δεν... ξεχνά τον Ολυμπιακό!

Ο Ούρος Σπάγιτς εξετάζεται από την ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας, με τον διεθνή Σέρβο να έχει άσχημες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό! 

Ούρος Σπάγιτς: Ο στόχος της ΑΕΚ δεν... ξεχνά τον Ολυμπιακό!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ούρος Σπάγιτς, με τον διεθνή Σέρβο στόπερ που ανήκει στην Κράσνονταρ και έπαιξε δανεικός στην Φέγενορντ με πολύ καλή σεζόν, να είναι σίγουρα μία αξιοπρόσεκτη περίπτωση. Με σημαντική εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Σπάγιτς σίγουρα δεν μπορεί να ξεχάσει, πάντως, τον Ολυμπιακό και ό,τι είχε συμβεί όταν ο ίδιος ήταν αρχηγός της Κράσνονταρ στους αγώνες με την ελληνική ομάδα για τ play off του Champions League την περίοδο 2019-20. Τότε που η ομάδα του Πέδρο Μαερτίνς είχε νικήσει με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε επίσης επικρατήσει με 2-1 στον επαναληπτικό της Ρωσίας, παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους.

Ο Σπάγιτς ήταν αρχηγός της Κράσνονταρ και στα δύο ματς! Με δυσάρεστη εμπειρία στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης στον Πειραιά όταν ο Ολυμπιακός είχε βάλει και τα τέσσερα γκολ, αλλά και στη ρεβάνς όταν η ομάδα του είχε πάρει το προβάδισμα και τελικά έχασε χάρη στις εμπνεύσεις του Ποντένσε και τα γκολ του Ελ Αραμπί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Σπάγιτς είχε εξετάσει παλιότερα και ο Ολυμπιακός! Όταν έπαιζε στην Τουλούζ και υπήρξαν σενάρια περί ανταλλαγής του με τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος ήταν τότε παίκτης του Ολυμπιακού. Τελικά μόνο η μετακίνηση του Σουηδού στην Γαλλία έγινε...