Ο «φευγάτος» Σάμαρης από τη Μπενφίκα και ο Πέπε

Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν υπολογίζεται από τον Ζέσους στη Μπενφίκα και θέλουν να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Πέπε.

Ο «φευγάτος» Σάμαρης από τη Μπενφίκα και ο Πέπε

Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζορζέ Ζέσους και η Μπενφίκα θα προτιμούσε να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του. Ο Έλληνας άσος, ωστόσο, δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους "αετούς", αφού θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με το πορτογαλικό κλαμπ.

Στη Μπενφίκα σκέφτονται να βρουν μία λύση με το Σάμαρη ανάλογη με εκείνη με τον Ζόνας και τον Ζίβκοβιτς. Και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονταν από τον Ζέσους και ο σύλλογος έλυσε τα συμβόλαια τους και τους άφησε ελεύθερους. Ο Έλληνας διεθνής έχει συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ με τη Μπενφίκα, ενώ σύμφωνα με την Abola έχει απορρίψει πρόταση από τη Γαλατασαράι.

Ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να το παλέψει και να διεκδικήσει μία θέση στη Μπενφίκα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο για τον Έλληνα χαφ, αφού ο Ζέσους δεν τον έχει στα πλάνα του. Το σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκτός πλάνων του κόουτς της Μπενφίκα και είναι ξεκάθαρο ότι το θέμα του γίνεται… σίριαλ στην Πορτογαλία.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, κι ενώ στη Μπενφίκα αναζητούν τρόπο για να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Σάμαρη, αναπτύσσονται και διάφορα… τρελά σενάρια. Ένα από αυτά θέλει το κλαμπ της Λισαβόνας να βάζει στο κόλπο τον Πέπε. Ο Πορτογάλος χαφ ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει δοθεί δανεικός στη Φαμαλικάο με την οποία τα πήγε αρκετά καλά.

Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι προχωράει σε τέτοιου είδους συμφωνίες με ανταλλαγές ποδοσφαιριστών. Επίσης ελέγχεται και η εγκυρότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Και ο ίδιος ο Σάμαρης δεν "καίγεται" να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ μπορεί να βρει προτάσεις στο εξωτερικό.