Βαϊνάλντουμ: «Διαβάζω τα όσα συμβαίνουν μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Κούμαν»

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ μίλησε για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ και την επόμενη μέρα στην Μπαρτσελόνα

Βαϊνάλντουμ: «Διαβάζω τα όσα συμβαίνουν μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Κούμαν»

Στην εθνική Ολλανδίας εντάχθηκε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων και του EURO. Μίλησε στο ESPN για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ και τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν μπορείτε με συγχαρείτε ακόμη. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Δεν έχει τελειώσει ακόμη, οπότε δεν υπάρχουν νέα. Θα το δούμε.

Είμαι ακόμη απασχολημένος, αποχαιρετώντας την Λίβερπουλ. Τα συναισθήματα μου παραμένουν έντονα, καθώς δεν είχαν πολλοί παίκτες έναν τέτοιο αποχαιρετισμό.

Τον λόγο που έφυγα, θα τον ακούσετε ξανά. Θα αποκαλυφθεί. Η ομάδα έπαιξε επίσης τον ρόλο της στην αποχώρηση μου.

Διαβάζω στα media τα όσα συμβαίνουν μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Κούμαν. Είναι δύσκολο να κρίνω. Δεν συμμετέχω εγώ σε αυτές τις συζητήσεις. Νομίζω όμως πως είναι κρίμα να αποκαλύπτονται με τέτοιον τρόπο αυτά τα πράγματα δημοσίως

Θα ήθελα να έβλεπα τους συλλόγους και τους προπονητές να λύνουν τα προβλήματα με διαφορετικό τρόπο. Όχι απαραίτητα στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά γενικότερα. Είναι όμως μια δύσκολη κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος αποχώρησε από τη Λίβερπουλ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα.